|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
pestka. kandydat

|
Wysłany: Wto 3 Lis 2020, 13:58 Temat postu: Gdzie kupić olejki cbd? |
|
|
Hej wam Czy macie może jakieś informacje gdzie kupić olejki cbd? Ja przeczytałam sporo informacji tutaj Gdzie kupić olejki cbd i tam też mają sklep ale może znacie też inne źródła? Będę wdzięczna za odpowiedź! |
|
Powrót do góry |
|
 |
Formica1234 kandydat

|
Wysłany: Pon 9 Lis 2020, 20:54 Temat postu: |
|
|
Myślę że powinnaś zerknąć na stronę Olejek cbd to bardzo dobry i bezpieczny produkt. Zobaczcie na stronę tam są dokładne informacje na ten temat. Ja już się zdecydowałam i kupiłam. Polecam wam tez tego spróbować. |
|
Powrót do góry |
|
 |
westeroswinterfell gaduła

|
Wysłany: Pon 16 Lis 2020, 20:00 Temat postu: |
|
|
Z tego, co wiem, to olejki CBD w różnych stężeniach można również zamówić w sklepie internetowym https://kanabifarm.pl/ zobacz sobie jeśli Cię interesują. Ceny są tam bardzo atrakcyjne, a dodatkowo do producent, a nie tylko dystrybutor Myślę więc, że warto tam zajrzeć |
|
Powrót do góry |
|
 |
klarka12 gaduła

|
Wysłany: Wto 17 Lis 2020, 14:43 Temat postu: |
|
|
Czytam właśnie artykuł na temat: Olejek cbd zastosowanie i powiem wam, że jestem w szoku. Już wcześniej słyszałam dobre opinie na temat produktów konopnych, ale nie sądziłam że mają one tak szerokie zastosowanie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
renia21 bywalec

|
Wysłany: Nie 22 Lis 2020, 14:20 Temat postu: |
|
|
CBD nie występuje tylko w postaci olejków. Przeciez są tez susze konopne, które moim zdaniem tez robią dobrą robote. Sama kupuje regularnie dla siebie i siostry susz, który później mielę w tym młynku https://www.bletki.com/mlynek-metalowy-wolne-konopie-50mm-2-czesciowy-z-magnesem-srebrny-czarny by później inhalowac sie na wzór aromaterapii. Motyw sprawdzony zwłaszcza w przypadku osób, które maja problemy ze snem i wieczną gonitwą myśli |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|